Litt om meg sjølv..

Månn!

Mitt navn er ElinF. og eg er utruuuuleg glad i film! .. og skodespelarar..,

Men likar også gode seriar og teater… aller best likar eg nordiske. Favoritt skodespelerane mine er Kristoffer Joner og Vegar Hoel.

eg fasinerast av filmeffekt, filmtriks, klypping, kameravinklar, lyd, musikk, skodespel , sminke kostymar osv.  alt som har med film og skodespel og gjera. Sjølv har eg ei lita samling rekvisittar,sminke og  utsyr til film og utkledning (for det er ikkje berre og sjå film eg likar ; )

Og bloggen kjem til og handla om dette, alt i frå gammalt til nytt.  Eg kjem kanskje også til og spytta inn litt om divarse underhalningspogram på fjernsynet av og til.

Eg håpar eg skriv om noko som kan interesera deg og at du kjem til og stikka innom av og til,

kom gjerne med kommentarar, ris og ros, eg er open for og diskutera. du  kan òg fylja meg på twitter : (@ElinF_ )

 

Filmfantastisk